Hallgassa élőben!

Játssz a Megyék Csatájával, és nyerj értékes ajándékokat!

Csak néhány egyszerű lépést kell teljesítened a Megyék Csatája Instagram-oldalán.

Már csak néhány óra van hátra a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának utolsó selejtezőjéig, ahol kiderül, hogy melyik csapat csatlakozhat az első körből továbbjutókhoz a megyei döntőben.

Ennek apropóján készült egy nyereményjátékkal a Megyék Csatája Instagram oldala, ahol értékes Media Marktban beváltható vásárlási utalványokat nyerhettek.

Hogyan nyerhetsz, milyen lépéseket kell teljesítened?

  • Regisztrálj Instagram-fiókot, anélkül nem vehetsz részt a játékban!
  • Látogass el a Megyék Csatája hivatalos Instagram-oldalára!
  • Kövesd be a Megyék Csatája Instagram-oldalát!
  • A nyereményjátékról szóló poszt alatt jelöld be négy barátodat/haverodat/ismerősöd, akik szerinted a legjobb LoL-osok!
  • Kérd meg a tagelt ismerőseid, hogy jelöljék be a Megyék Csatája Insta-oldalát, így velük is fel tudják venni a kapcsolatot, ha nyertek!
  • Játsszatok mind az 5-en, hogy minél nagyobb esélyetek legyen bezsebelni az ajándékokat!

A nyereményjátékon 5 darab, egyenként 15 000 forint értékű Media Markt utalványt sorsolnak ki a résztvevők között. A nyereményjátékra egészen 2020. október 11-én 13:59-ig jelentkezhetsz, ehhez csak a fenti lépéseket kell teljesítened.

Ne feledjétek, hogy folyamatosan tudtok regisztrálni a Megyék Csatája – Országos E-sport Versenyre. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Hozzászólások