Vádemelés

2024.04.25. 10:18

Börtönbe került a Nógrád vármegyei nő, aki a családját is ellátta droggal

Családját is ellátta droggal a nő, amikor lebukott, a WC-n húzta volna le a bizonyítékot. A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a bíróság letartóztatta.

Nool.hu

Tekintélyes mennyiségű kábítószert találtak

Fotó: Police.hu

A 40 éves nő az egyik nógrádi városban kábítószerrel kereskedett. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 40 éves nő ellen kábítószer-kereskedelem miatt – írja portálunknak megküldött sajtóközleményében a Nógrád Vármegyei Főügyészség. Hozzáteszik: a korábban lopások miatt büntetett nő 2023 őszétől az otthonában értékesített kábítószert pénzért, illetve munkáért cserébe. Ingyen látta el kábítószerrel több családtagját is, így a fiát és a menyét.

Megpróbálta lehúzni a WC-n a kábítószercsomagot

Amikor a rendőrök házkutatásra érkeztek a lakására, a nő megpróbált lehúzni a WC-n egy tekintélyes mennyiségű kábítószer csomagot, az azonban a rendőrök gyors közbeavatkozásának köszönhetően nem sikerült neki eltüntetni a bizonyítékot – áll a közleményben.

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlés megakadályozása érdekében – az ügyészségi indítvánnyal egyetértve – elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A 40 éves nő a bíróság végzése ellen fellebbezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában