Verseny

2024.04.26. 15:28

Szakma Sztár Fesztivál: balassagyarmati diákok lettek az ország legjobbjai!

Pénteken délelőtt hirdették ki a Szakma Sztár Fesztivál eredményeit, ahol a szakmák legjobban teljesítő tanulóit díjazták Budapesten. A balassagyarmati Szondi György Technikum és Szakképző Iskola diákja Koleszár Petra divatszabó és Lakatos Attila Patrik gépjármű mechatronikus lett az ország legjobbja a szakmájában.

Lukács Zsófia

🏅🏆 Koleszár Petra divatszabó és Lakatos Attila Patrik gépjármű mechatronikus lett az ország legjobbja a szakmájában

Forrás: Beküldött fotó

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a szakképesítésekben a nappali oktatásban résztvevő végzős tanulók számára hirdette meg a Szakma Kiváló Tanulója versenyt. Életszerű, gyakorlatorientált feladatokkal mérték fel a versenyzők tudását. Mint arról korábban beszámoltunk: a döntősök közé jutott Koleszár Petra és Lakatos Attila Patrik is. A héten Budapesten rendezték meg a verseny döntőjét, ahol a szakmájában legjobb három tanuló mérte össze tudását.

A Hungexpon pénteken kihirdették a győzteseket, a gyarmati iskola mindkét tanulója az ország legjobbja lett. Divatszabó kategóriában Koleszár Petra, gépjármű mechatronikusként pedig Lakatos Attila Patrik állhatott a dobogó legfelső fokára. Felkészítő tanáraik: Baranyiné Csernyik Csilla ,Jancsó Ágnes és Ihracska György.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában