Bulvár

2024.04.26. 13:57

Új köntösben tér vissza a Győzike Show a képernyőre

A szórakoztató show műsor visszatér a televízióba, ahol követhetjük a Gáspár család mindennapjait. Bea asszony és Győző biztosan a műsor részesei lesznek.

Nool.hu

A családi reality visszatér és a TV2 műsorai között szerepel majd. „Sok mindenben más lesz... A baráti körünk más lett, a gondolkodásunk más lett, elkoptak a barátok. Láthatják azt is a nézők, hogy kik voltak mögöttünk, illetve kik voltak előttünk, kik támadtak be minket, kik fenyegettek minket” – mondta a showman, hozzátéve, hogy az a céljuk, hogy mosolyt csaljanak a tévézők arcára. – írta az Origo.

Az internet népe már számos helyen véleményt nyilvánított az újrakezdéssel kapcsolatban, sokan negatív üzeneteket küldtek a műsorral kapcsolatban. A Showman azonban nem tart attól, hogy a műsornak esetleg alacsony lenne a nézettsége. "Úgy fogják nézni, mint annak a rendje! Mert a magyar ember milyen? Kíváncsi. Ezért nézni fogja" - magyarázta a Romantic frontembere.

Felmerül a kérdés, hogy vajon a két Gáspár lány is szerepet kap majd a műsorban? Vállalják újból a reality hős szerepet? A 14 évvel ezelőtti műsornak oszlopos tagjai voltak és szórakoztatták a nézőket. Eltelt rengeteg év, a lányok felnőttek, saját életet élnek. Nem lehet tudni, hogy a most induló show-ban szintén főszerepet kapnak majd, vagy esetleg egy-egy mellékszerep jut majd nekik. Minden bizonnyal sok tekintetben más lesz a reality, de Győzikét ismerve szórakoztató percekre számíthatunk. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!