Szépségverseny

2024.04.26. 18:47

Tündérszépek: bemutatkozik Margit (fotók)

Mics Margit országos szépségversenyünk egyik indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.

Nool.hu

Már javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Nógrád vármegye szépségei Heves és Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel együtt várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, vagy profi portfóliófotózást kérve!

Mics Margit országos szépségversenyünk egyik indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.
Kattints a fotóra, nézd meg a Tündérszépeken induló Mics Margit többi fényképét is és szavazz!
Forrás: Heol.hu

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni,
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Nógrád vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél!
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De, ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

Margit érettségivel rendelkezik, hobbija a lovaglás, a futás és a túrázás. Jelenleg alkalmazottként dolgozik egy gyöngyösi gyárban. Elsősorban barátnője javaslatára jelentkezett a szépségversenyre, úgy gondoltam, hogy ez egy jó megmérettetés lehet számomra. Korábban még nem vettem részt hasonló szépségversenyen, de most szerettem volna kipróbálni magam ilyen téren is. Főleg kihívásként és szórakozásként tekintek rá. A célja az, hogy jól érezze magát.

Margit kedvenc étele a tepsis burgonya, kedvenc itala a limonádé. Kedveli az Abbát, a parfümök közül pedig a Guess márkára esküszik. Magassága 167 centiméter és a bak csillagjegyében született. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában