Hallgassa élőben!
Fotó: Ripost

„Aggódom értük!” – Weisz Fanni az idei karácsonyt sem töltheti a családjával

Már most nagyon hiányoznak neki a nagyszülei.

A modell közel öt évig nem beszélt a szeretteivel, de újra rátalált a szerelem Bókay Gergő oldalán, és a rokonokkal is újra a régi a kapcsolata. Ám alig élvezhette imádott nagyszülei társaságát, a vírus miatt pedig sokáig kell még várnia, mire újra megölelheti István papát és Gizi mamát.

„Legutóbb körülbelül két hónapja voltunk náluk, de akkor is maszkban és a kellő távolságot megtartva találkoztunk. Nagyon hiányoznak már, most is szerettünk volna menni, de én kicsit náthás voltam, így nem mertünk elindulni”

– kezdte a Ripost szemléje alapján a Blikknek Weisz Fanni.

„Szinte mindennap hívom őket, ilyenkor videócseten beszélhetünk. Nagyon vártam már a karácsonyt, hogy hosszú idő után ismét együtt lehetünk, de félek, idén ez mégsem teljesül, pedig nagyon jó lenne. Papa nagyon beteg volt, megküzdött a rákkal, legyőzte, de éppen ezért nagyon kell rá vigyáznunk, ez a legfontosabb.”

Fannit bántja, hogy sokáig kizárta családját az életéből. Imádott nagyszülei évekig próbáltak kapcsolatba lépni vele, ám ő mindig elutasító volt.

A fordulópont nagyjából egy éve érkezett el, ugyanis Fanni akkor kereste fel az édesanyját, Ágnest, valamint a mamáját és papáját is.

„Aggódom értük, de ugyanakkor tudom, nem lehet bajuk. Büszke is vagyok rájuk, mert minden szabályt betartanak” – mondta Fanni. „Nagyon hiányoznak, és ha karácsonykor nem tudunk menni, akkor videóhívásban lesz együtt a család.”

Hozzászólások

ez hogy lehet?
Az ellenzéki polgármester soron kívül kapott oltást Gyöngyösön
adót emelt / 42 perce
A Gyurcsány-kormány semmit sem tett a fiatalok munkához jutásáért
A baloldali politika a megoldást most a segélyezésben látja, az Orbán-kormány ehelyett viszont a fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedését segítené elő.
még lehet jelentkezni / 50 perce
Nagy az érdeklődés az idei vándortáborok iránt
Továbbtanulók / 56 perce
Véget ért az első virtuális Educatio kiállítás
felismeri? / 1 órája
Most kaptuk: ez a férfi támadta meg a családanyát a gödöllői HÉV-en
Tájházszövetség / 1 órája
Díjat nyert a közösségi, hagyományőrző események kedvelt színtere
védőoltás / 1 órája
A megyei vezető mentőtiszt szerint életeket menthet a védőoltás
N. O.
Labdarúgás / 1 órája
A BSE és az SBTC csapata is edzőmérkőzést játszott
NMH-összeállítás