Hallgassa élőben!
Fotó: police.hu

Fővárosi dílertől szerezték a drogot a nógrádi fogyasztók, elfogták őket

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akcióban fogták el a kábítószert árusító budapesti férfit.

A police.hu beszámolója szerint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 37 éves budapesti, továbbá kábítószer birtoklása vétség miatt egy 33 éves salgótarjáni, és egy 36 éves ságújfalui lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai április 4-én este a megyeszékhely belterületén ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő 33 éves férfit és utasát. A rendőrök a jármű kesztyűtartójában alufóliába csomagolt, bruttó 27,5 gramm fehér színű port, míg a 36 éves utasa zsebében nylon tasakban tartott, bruttó 41,2 gramm zöld növényi törmeléket találtak meg. A beszerzett szakértői vélemény alapján a növényi törmelék delta-9-THC hatóanyagot, míg a fehér színű por anfetamin, metamfetamin hatóanyagot tartalmaz, amelyek kábítószernek minősülnek.

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás során beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a két férfinek a kábítószert a 37 éves budapesti lakos értékesítette ellenőrzésüket megelőzően.

A hatóság tagjai összehangolt akcióban május 4-én a férfit lakásán elfogták, ahol kutatást tartottak, amelynek során bruttó 908,1 gramm zöldes színű növényi törmeléket, 136,3 gramm fehér színű krémes állagú anyagot, 213,7 gramm tablettát, és 82,8 gramm barnás színű anyagot találtak meg és foglaltak le, amelyeken az elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott. A nyomozók vagyonvisszaszerzés keretében használati tárgyakat és nagy értékű műszaki cikkeket is lefoglaltak.

A rendőrkapitányságra előállított három férfit a hatóság tagjai kihallgatták, a budapesti lakost őrizetbe vették. Az eljárást szakértők bevonásával folytatja a rendőrkapitányság.

Hozzászólások

a múlt politikája
Fidesz: Karácsony programja ugyanaz, mint amit korábban Gyurcsány tollba mondott
Lapszemle / 4 perce
„Azzurri-show” a Roland Garros árnyékában – lapszemle
A németek szerint Olaszország egyből bejelentkezett az Európa-bajnoki címért. Franciaországban és Spanyolországban nem sok vizet zavart a nyitó meccs...
termelési dömping / 10 perce
Avokádóból nem lesz hiány, ha bejön az asztrál kutatók új felfedezése
ezer év után / 11 perce
Két vikingkori rokont hoz össze ismét egy koppenhágai kiállítás
játék / 18 perce
Itt a nagy mesekvíz - te felismered ezeket a retró mesehősöket?
Nool
eb2020 / 21 perce
A tarjáni bokszedző szerint lehet szeretni vagy utálni Cristiano Ronaldót, de...
B.L.
edzés / 31 perce
Tina, ez már sok! Olyan sovány Emilio felesége, hogy a rajongók már túlzásnak tartják
Hangfolyam–Tanfolyam / 32 perce
Nyári foglalkoztató tábort indít a Magyar Állami Operaház