Nool.hu podcast

2024.03.20. 17:31

Börtönben az élettársát félholtra verő és a játékpisztolyos nógrádi bűnöző is (podcast)

Február hónap során megannyi bűnügyben történt letartóztatás és vádemelés is a Nógrád Vármegyei Főügyészségen. A sajtószóvivőkkel boncolgattuk az eseteket.

Angyal Eszter

Dr. Imre Péter és dr. Fedor Zsuzsanna Réka, a Nógrád Vármegyei Főügyészség sajtószóvivői számoltak be az előző hónap bűnügyeiről

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

Múlt hónapban letartóztatták azt a férfit, aki félholtra verte élettársát, valamint azt a fiatal férfit, aki megszökött a házi őrizetből, továbbá rácsok mögött van a játékpisztolyos rabló is. Több esetben vádemelési fázisba ért egy-egy ügy: a védtelen embereket kifosztó, a több járművet ittasan összetörő, valamint az internetes csalásokat elkövető illetők ellen is február során emelt vádat a főügyészség. De ugyanebben a szakaszban van egy kábítószeres fiatal, a szomszédaikat fosztogató házaspár, a kollégáját elgázoló kukásautó-sofőr, a szomszédait felfegyverkezve, életveszélyesen megfenyegető férfi, valamint a vasúti sorompót letörő sofőr ügye is. 

A bűnügyek részleteiről dr. Imre Péter főügyészségi ügyésszel, a Nógrád Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjével, valamint dr. Fedor Zsuzsanna Rékával, a Balassagyarmati Járási Ügyészség ügyészével, a Nógrád Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivőjével beszélgetett Angyal Eszter:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában