Hirdetés

2024.04.24. 08:15

A 21-es főúton megnyílt a térség egyik legmodernebb, széleskörű szolgáltatást nyújtó üzemanyagtöltő állomása

Szurdokpüspökinél, a 21-es főúton, Heves vármegye határától néhány kilométernyire megnyílt a térség egyik legnagyobb és legmodernebb üzemanyagtöltő állomása.

PR cikk

Ünnepélyesen adták át a cégtulajdonosokkal és vendégekkel az üzemanyagtöltő állomást

Fotó: Tari Ottó

A Jevcsák cégcsoport 6. benzinkútja franchise üzemeltetési formában működik, s hétfő óta várja a szolgáltatásokat igénybe vevőket. A beruházás a Széchenyi Terv Plusz keretében, a Magyar Kormány és az Európai Unió társfinanszírozásában, 125,3 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatásból valósult meg.

Az állomás átadásán részt vett Becsó Zsolt, a választókerület országgyűlési képviselője, Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Közgyűlés elnöke, Pintér Ervin, Szurdokpüspöki polgármestere és dr. Kontra Bernadette jegyző. A Jevcsák Cégcsoportot Jevcsák Miklós és Jevcsák Veronika cégalapító (1. generáció), Leskó-Jevcsák Krisztina és ifj. Jevcsák Veronika (2. generáció), Leskó Tamás üzemeltetési és fejlesztési igazgató, Gábor-Pásztor Éva operatív vezető, valamint Csoór Tibor létesítményvezető képviselte. A kivitelező BER- BUILD Kft. képviseletében jelen volt Bereczki János.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában