Elfogatóparancs

2022.11.16. 19:59

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt körözik a tarjáni férfit

A salgótarjáni születésű, 25 éves Tupi Mihály ellen a napokban adott ki elfogatóparancsot a Balassagyarmati Járásbíróság.

Nool

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt adott ki november 14-én elfogatóparancsot a Balassagyarmati Járásbíróság a salgótarjáni születésű Tupi Mihály ellen. A férfi 1997. január 16-án született a nógrádi megyeszékhelyen.

Tupi Mihály
Tupi Mihály
Forrás: police.hu

A lakosság segítségét kérik a rendőrök

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Tupi Mihályról, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél és mondja el, ha bármilyen hasznos tudnivalóval rendelkezik a férfi hollétéről. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú vonalán, vagy tárcsázhatják az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot is.

Megtehetik bejelentésüket a körözést elrendelő Balassagyarmati Járásbíróságon is: személyesen vagy levélben a Balassagyarmat, Köztársaság tér 2. szám alatt, e-mailben a korozes&bgyarmat.birosag.hu címen, vagy telefonon a +36-35/501-200-es számon.

Más Nógrád megyei származású bűnözőket is keresnek:

A salgótarjáni születésű Jászberényi Benjámin ellen október 28-án adtak ki körözést a rendőrök. A férfit sem budapesti, sem szécsényi címén nem találják.

A salgótarjáni származású Oláh Rudolfot az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

Két salgótarjáni születésű drogdílert is nagy erőkkel keresnek a rendőrök. Drexler András ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van, Batta Gábort pedig Európa-szerte körözik.

A pásztói származású Berki Annamária, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepel a rendőrség országos körözési adatbázisában: magánlaksértés, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése miatt vár rájuk büntetés.

Eltűnt személyeket is keresnek a nógrádi zsaruk:

A balassagyarmati születésű Szőrös Richárd Raul, valamint Szőrös Hanna Ibolya tavaly szeptember 29-én tűnt el, hollétükről azóta sem tudni semmit.

A 13 éves balassagyarmati születésű Bada Vanesszát és a szintén gyarmati származású 15 éves Farkas Rikárdót sem találják október 21-e óta.

A pásztói származású Varga Józsefnek és Almási Istvánnak még 2005-ben veszett nyoma.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában