Eltűntek

2022.10.24. 17:20

Ugyanazon a napon tűnt el két balassagyarmati kamasz

A 13 éves Bada Vanesszát és a 15 éves Farkas Rikárdót sem találják október 21-e óta.

Nool

Bada Vanessza 2009. április 1-jén született Balassagyarmaton és a police.hu eltűnt személyeket jelölő adatbázisa szerint múlt hét pénteken tűnt el. Személyleírása szerint a 13 éves kislány testmagassága nem éri el a 150 centimétert, arca kerek formájú, haja fekete, szeme pedig barna színű. 

Bada Vanessza
Bada Vanessza
Forrás: police.hu

Farkas Rikárdó ugyancsak balassagyarmati születésű, 2007. 12. 31-én született. Az október 21-én eltűnt fiú a személyleírás szerint 166-170 centiméter közötti testmagasságú, fekete rövidhajú, barna szemű. Eltűnésének körülményeiről egyéb információkat nem közöltek.

Farkas Rikárdó
Farkas Rikárdó
Forrás: police.hu

Értesítsék a rendőröket, ha tudnak róluk valamit!

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Bada Vanesszáról vagy Farkas Rikárdóról, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél. Hívhatják továbbá az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot is, ahol szintén elmondhatják, ha tudnak bármi hasznos információt a két kamasz hollétéről.

Több eltűnt személyt keresnek a megyében:

A pásztói születésű Varga Józsefnek és Almási Istvánnak 2005-ben veszett nyoma.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két salgótarjáni tinilányt is keresnek a rendőrök: Orsós Karolina és Bari Krisztina Evelin egyaránt október 13-án tűnt el.

Bűnözőket is keresnek a rendőrök Nógrád megyében:

A salgótarjáni származású Oláh Rudolfot az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

Két salgótarjáni születésű drogdílert is nagy erőkkel keresnek a rendőrök. Drexler András ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van, Batta Gábort pedig Európa-szerte körözik.

A pásztói származású Berki Annamária, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepel a rendőrség országos körözési adatbázisában: magánlaksértés, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése is szerepel a bűnlajstromukon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában