Körözés

2022.09.07. 11:29

Három pásztói nő ellen van érvényben elfogatóparancs (frissítve)

A rendőrség rendszeresen frissíti körözési listáját, melyen ezúttal három pásztói születésű és lakhelyű nőt is találtunk a kiemelt személyek között. Magánlaksértés, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése is szerepel a bűnlajstromban.

Nool

Berki Annamária, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepel a rendőrség országos körözési adatbázisában.

Forrás: police.hu/montázs

A 25 éves Berki Annamáriát magánlaksértés miatt körözik, ellene 2022. április 25-én adott ki elfogatóparancsot a Balassagyarmati Törvényszék. A pásztói születésű 40 éves Ulviczki-Szép Viktória ellen a Pásztói Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot kábítószer birtoklása miatt, őt 2022. április 25 óta keresik egyenruhásaink. A Gyulai Törvényszék kiskorú veszélyeztetése miatt keresi a 43 éves, szintén pásztói születésű Oláh Lászlónét (sz.: Danyi Henrietta) 2022. augusztus 16 óta.

Várják a nyomravezetőket

A rendőrség kéri, hogy akinek bármilyen információja van fenti személyek hollétét illetően, tegyen bejelentést a körözést elrendelő szerveknél, melyek elérhetőségét a fenti linkeken megtalálják.

Minap beszámoltunk egy másik körözésről is, miszerint egy salgótarjáni drogdílert már Európa-szerte keresnek:

Egy gyarmati tizenhét éves lányt is keresnek, aki erőszakot alkalmazott egy közfeladatot ellátó személy ellen:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában