Elfogatóparancs

2022.09.30. 19:45

Az ország ötven legkeresettebb bűnözője között szerepel a salgótarjáni férfi

Oláh Rudolf az általa elkövetett többrendbeli bűncselekményeiért kiszabott börtönbüntetés letöltése miatt menekül a hatóságok elől.

Nool

A police.hu körözési toplistáján, az ország 50 legkeresettebb bűnözője között szerepel a salgótarjáni születésű Oláh Rudolf. A 44 éves férfi bűnlajstromán kifosztás és zsarolás is szerepel, az általa elkövetett bűncselekményekért pedig szabadságvesztést szabtak ki rá. A bűnöző azonban ahelyett, hogy bevonult volna a börtönbe, inkább megszökött a hatóságok elől, így jelenleg már a vele szemben kirótt büntetés letöltése miatt körözik. 

Oláh Rudolfot lassan egy éve körözik
Forrás: police.hu

A férfi ellen kifosztás miatt 2021. október 5-én, zsarolás miatt tavaly november 30-án adtak ki elfogatóparancsot. Előbbi bűntény miatt a Balassagyarmati Törvényszék Büntetésvégrehajtási Csoportja, míg utóbbi miatt a Szombathelyi Törvényszék Büntetésvégrehajtási Csoportja rendelt el körözést, az eljárást azonban mindkét cselekménye miatt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság folytatja le vele szemben.

Jelentkezzen, aki tud róla!

A rendőrség azt kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a 44 éves, salgótarjáni születésű Oláh Rudolf hollétéről, tegyen személyesen, e-mailben, telefonon, esetleg postai úton belejelentést bármely rendőrnél vagy rendőri szervnél, vagy tárcsázza az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó telefonszámot és mondja el a rendelkezésére álló információkat.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy számos Nógrád megyei származású bűnöző ellen van érvényben elfogatóparancs:

  • Emberrablás miatt adtak ki nemrég elfogatóparancsot a salgótarjáni Csömör Henrik ellen
  • Drexler András ellen már nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van a nevéhez köthető kábítószer-kereskedelem és csalás miatt
  • Batta Gábort Európa-szerte keresik drogokkal való kereskedelmi ténykedése miatt
  • Ezt a négy Nógrád megyei férfit azért körözi a rendőrség, mert évek óta egy vasat nem fizetnek gyermekeik után
  • A balassagyarmati születésű Rafael Attiláné ellen garázdaság miatt van érvényben elfogatóparancs
  • Berki Annamária, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné ellen továbbra is érvényben van a magánlaksértés, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése miatt kiadott elfogatóparancs
  • 2020 februárja óta keresik a balassagyarmati rendőrök Simon Norbertet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában