Elfogatóparancs

2022.09.08. 13:50

Világszerte körözik a salgótarjáni drogdílert

Nemzetközi és európai elfogatóparancs is érvényben van a salgótarjáni születésű Drexler András ellen, akit kábítószer-kereskedelem és csalás miatt is köröznek.

Nool

A 41 éves salgótarjáni férfi ellen először 2019. március 6-án adott ki elfogatóparancsot a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság csalás miatt, majd szintén abban az évben, augusztus 30-án újabb elfogatóparancs született ellene kábítószer-kereskedelem miatt. Ez utóbbit már a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el.

Drexler András ellen 2020. október 6-án a Fővárosi Törvényszék bírája ismét elfogatóparancsot adott ki a drogokkal való kereskedelmi célú ténykedése miatt, majd 2021. január 1-én egyidejűleg európai és nemzetközi elfogatóparancsot is elrendeltek vele szemben. 

Drexler Andrást 3 éve körözik
Forrás: police.hu

A police.hu oldalon található öt elfogatóparancs mindegyike érvényben van, a férfi hollétéről több mint 3 éve nincs információ.

Ha tud róla valamit, értesítse a rendőrséget!

A rendőrség azt kéri, hogy akinek bármilyen információja van Drexler András hollétét illetően, tegyen személyesen bejelentést a körözést elrendelő Fővárosi Törvényszéken, a Budapest, Markó út 27. szám alatt, vagy telefonon a 06-36-1-3546-625-ös számon, esetleg írásban a [email protected] e-mail címen.

Másik salgótarjáni drogdílert is keresnek:

A 38 éves Batta Gábort immár három éve körözik, ellene idén augusztus végén adott ki európai elfogatóparancsot a Fővárosi Törvényszék.

Komoly bűnlajstrom miatt köröznek négy pásztói nőt:

Magánlaksértés, garázdaság, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése is szerepel a bűneik között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában