Eltűntek

2022.10.19. 17:20

Tizenhét éve nem találnak két pásztói férfit – vajon van még remény?

Varga Józsefnek és Almási Istvánnak is 2005-ben veszett nyoma.

Nool

2005. február 20-án adott ki körözést Varga József eltűnése miatt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság. Az 1960. július 9-én, Pásztón született férfi a police.hu oldalon közzétett felhívás szerint körülbelül 170 centiméter magas, sovány testalkatú, haja középhosszú, oldalra fésült, fekete színű, szeme színe barna. Eltűnésekor sötét színű alsó és felső munkásruhát, fekete combközépig érő orkándzsekit, barna színű műbőr cipőt viselt, ruházata pedig festéktől szennyezett volt.

Varga József
Forrás: police.hu

Almási István ugyancsak Pásztón született, 1958. április 6-án. A férfi 2005. december 29. óta szerepel a rendőrség eltűnteket jelölő listáján, azóta sem találták őt meg. A Pásztói Rendőrkapitányság által elrendelt körözés szerint nagyjából 190 centiméter magas, vékony testalkatú, jobb lábán hiányoznak a lábujjai és eltűnése idején már bottal járt.

Almási István
Forrás: police.hu

Értesítsék a rendőröket, ha tudnak róluk valamit!

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Varga Józsefről vagy Almási Istvánról, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél. Hívhatják továbbá az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot is, ahol szintén elmondhatják, ha tudnak bármi hasznos információt a két férfi hollétét illetően.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két salgótarjáni tinilányt is keresnek a rendőrök: Orsós Karolinának és Bari Krisztina Evelinnek néhány napja, október 13-án veszett nyoma.

Bűnözőket is keresnek a rendőrök Nógrád megyében:

Csupán 20 éves a salgótarjáni születésű Oláh Roland Béla, akit jármű önkényes elvétele miatt köröznek a rendőrök.

Zsarolás miatt adtak ki elfogatóparancsot a salgótarjáni Machács Mónika ellen.

A salgótarjáni származású Oláh Rudolfot az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

Két salgótarjáni születésű drogdílert is nagy erőkkel keresnek a rendőrök. Drexler András ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van, Batta Gábort pedig Európa-szerte körözik.

A balassagyarmati születésű Rafael Attiláné ellen garázdaság miatt van érvényben elfogatóparancs.

A pásztói származású Berki Annamária, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepel a rendőrség országos körözési adatbázisában: magánlaksértés, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése is szerepel a bűnlajstromukon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában