Körözés

2022.10.31. 15:32

Durva, hogy mit tett ez a salgótarjáni férfi – elfogatóparancsot adtak ki ellene

A salgótarjáni születésű Jászberényi Benjámin ellen a napokban adtak ki körözést a rendőrök. A férfit sem budapesti, sem szécsényi címén nem találják.

Nool

Jászberényi Benjámin ellen a napokban adtak ki elfogatóparancsot

Forrás: police.hu

Elfogatóparancsot adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság a salgótarjáni születésű Jászberényi Benjámin ellen október 28-án. A 28 éves férfit közérdekű üzem működésének megzavarása miatt körözik nagy erőkkel a rendőrök

A police.hu oldalon közzétett felhívás szerint a férfi nem rendelkezik érvényes bejelentett lakcímmel, de azon a budapesti hajléktalanszállón sincs már, ahol korábban élt átmenetileg. Tartózkodási helyként jelenleg egy Budapest XIII. kerületi ingatlant jelölt meg, ahol szintén nincs, valamint korábbi szécsényi címén sem találták.

Értesítsék a rendőröket, ha tudnak róla valamit!

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Jászberényi Benjáminról, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél, vagy hívja az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot és mondja el, ha bármilyen hasznos tudnivalóval rendelkezik a férfi hollétéről.

Más Nógrád megyei bűnözőket is köröznek a rendőrök:

A salgótarjáni származású Oláh Rudolfot az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

Két salgótarjáni születésű drogdílert is nagy erőkkel keresnek a rendőrök. Drexler András ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van, Batta Gábort pedig Európa-szerte körözik.

A pásztói származású Berki Annamária, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepel a rendőrség országos körözési adatbázisában: magánlaksértés, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése is szerepel a bűnlajstromukon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában