Körözik őket

2022.10.17. 18:13

Két salgótarjáni tinilány tűnt el ugyanazon a napon

A salgótarjáni származású Orsós Karolinának és Bari Krisztina Evelinnek is október 13-án veszett nyoma.

Nool

Orsós Karolina (balra) és Bari Krisztina Evelin (jobbra) is ugyanazon a napon tűnt el

Forrás: police.hu/montázs

A 2007. február 6-án Salgótarjánban született Orsós Karolina a police.hu adatbázisában szereplő személyleírás szerint hosszúkás arcformájú, barna szemű és hajú, testmagassága nem éri el a 150 centimétert. A 15 éves lány múlt hét csütörtökön tűnt el, a rétsági rendőrök azóta körözik őt.

Bari Krisztina Evelin 2005. szeptember 1-jén született Salgótarjánban, őt ugyancsak október 13. óta keresi a Rétsági Rendőrkapitányság. A 17 éves kamaszlány eltűnésének körülményeiről egyelőre semmit nem tudni.

A rendőrség azt kéri, hogy akinek bármilyen információja van a 15 és 17 éves kamaszlányok hollétéről, tegyen személyesen bejelentést a körözést elrendelő Rétsági Rendőrkapitányság elérhetőségein – levélben vagy személyesen: 2651 Rétság, Rákóczi út 8-10., telefonon: 06-35-350-144, e-mailben: [email protected] – vagy bármely rendőrnél, rendőri szervnél. Az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó telefonszámot is hívhatják, ha tudnak bármit Orsós Karolináról vagy Bari Krisztina Evelinről.

Nem csak eltűnteket, hanem nógrádi bűnözőket is keresnek a zsaruk:

Az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon a salgótarjáni származású Oláh Rudolfot. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

Ugyancsak salgótarjáni születésű az a két drogdíler, akit nagy erőkkel keresnek a rendőrök. Drexler András ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van, Batta Gábort pedig Európa-szerte körözik.

A balassagyarmati születésű Rafael Attiláné ellen garázdaság miatt van érvényben elfogatóparancs.

A pásztói származású Berki Annamária, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepel a rendőrség országos körözési adatbázisában: magánlaksértés, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése is szerepel a bűnlajstromukon.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában