Kiállítás

2024.04.26. 15:29

Mesebeli Karancslapujtő: rajzpályázatot hirdet a gyerekek számára az önkormányzat

Rajzpályázatot hirdet a karancslapujtői önkormányzat „Mesebeli Karancslapujtő” címmel a gyerekek számára. A munkákat egészen május 20-ig lehet leadni a Park Művelődési Házban.

Sipos Nina Vivien

Karancslapujtő önkormányzata rajzpályázatot hirdet a helyi gyerekek számára „Mesebeli Karancslapujtő” címmel. Óvodás, általános iskola alsó- és felső tagozatos, illetve középiskolás kategóriában várják a bármilyen technikával elkészített, A4-es méretű rajzokat, melynek témája: hogyan nézne ki Karancslapujtő, ha mesebeli helyszín lenne. A munkákat személyesen a Park Művelődési Házban lehet majd leadni munkaidőben, egészen május 20-ig. Az önkormányzat a közösségi oldalán egy bejegyzésben írta, hogy az alkotások hátoldalán kérik feltüntetni a nevet, az életkort és az elérhetőséget.

A rajzokat május 25-én fogják kiállítani a gyermeknapi rendezvényen, ahol a legjobb művek alkotói kategóriánként jutalomban részesülnek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában