Zsarolás

2022.10.13. 11:31

Elfogatóparancsot adtak ki a salgótarjáni nő ellen

Machács Mónikát zsarolás miatt körözik.

Nool

Machács Mónikát zsarolás miatt körözik

Forrás: police.hu/montázs

Elfogatóparancsot adott ki a napokban Pesti Központi Kerületi Bíróság a salgótarjáni születésű Machács Mónika ellen. Az 52 éves nőt zsarolás miatt körözik nagy erőkkel a zsaruk a police.hu szerint.

Aki bármit tud róla, jelezze a rendőröknek!

A rendőrség azt kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az 52 éves, salgótarjáni születésű Machás Mónika hollétét illetően, az tegyen személyesen, e-mailben, telefonon, esetleg postai úton belejelentést bármely rendőrnél vagy rendőri szervnél, vagy tárcsázza az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó telefonszámot és mondja el a rendelkezésére álló információkat.

Nem ez a nő az egyetlen Nógrád megyei származású bűnöző, akit köröznek a rendőrök. Korábban már beszámoltunk a Nool.hu-n több olyan személyről, akik ellen elfogatóparancs van érvényben.

Ilyen például Oláh Rudolf, akit az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartanak számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

A szintén salgótarjáni származású Drexler András ellen már nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van a nevéhez köthető kábítószer-kereskedelem és csalás miatt.

Ugyancsak salgótarjáni születésű az a bűnöző is, akit Európa-szerte keresnek a drogokkal való kereskedelmi ténykedése miatt. 

A balassagyarmati születésű Rafael Attilánét garázdaság miatt körözik a rendőrök.

A pásztói származású Berki Annamária, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepel a rendőrség országos körözési adatbázisában, bűnlajstromuk igen szerteágazó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában