Top 10

2023.11.13. 06:58

Sarki fény, elismerések és bűnügyek – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Robbant a rock Salgótarjánban az Alapi Power Band koncertjén

Szinte felrobbantotta a salgótarjáni KultPont Kávéházat az Alapi Power Band szombat este. A közönségtalálkozóval egybekötött koncerten a rajongók az együttes tagjainak aláírását is begyűjthették a zenekar nemrég megjelent lemezének borítójára.

9. Fásy Ádám lakodalmán is zenélt bandájával a nyugalmazott salgótarjáni buszsofőr

Dombovári Pál, aki fiával, Dániellel és Csőke Lászlóval együtt alkotja a Palócok Együttest már egészen fiatalon elkötelezte magát a zene mellett. Szülei kérésére azonban villanyszerelőnek tanult, a dalszerzés és a muzsika azonban végigkísérték az életét.

8. Sorozatban fosztogattak – vádat emeltek a nógrádi tolvajpáros ellen

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatal pár ellen, akik öt bűncselekményt követtek el a saját környékükön.

7. Egyre több fiatal Salgótarjánban szerzi meg a diplomáját

Évről évre egyre több fiatal dönt amellett, hogy Salgótarjánban szeretne diplomát szerezni, erre pedig az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely által immár 6 éve újra lehetőségük is van.

6. Több százezer forinttal megcsapolta apja bankszámláját a nógrádi férfi

Egy 57 éves nyugat-nógrádi férfi ellen emeltek vádat, mert jogtalanul vett fel jelentős összegeket apja bankszámlájáról.

5. Baleset történt Salgótarjánban, két embert kórházba szállítottak a mentők

Baleset történt ma este Salgótarján belvárosának egy frekventált útszakaszán.

4. Nógrád-szerte fosztogatott az enyveskezű gyöngyöspatai férfi

A nógrádi rendőrök még menekülés közben elfogták azt a gyöngyöspatai férfit, aki hazafelé menet válogatás nélkül lopott.

3. Kreicsi Bálint indul a polgármesteri címért Salgótarjánban

A Hajrá, Salgótarján! Egyesület péntek reggel bejelentette, hogy megméretteti magát a jövő évi önkormányzati választásokon. Az egyesület polgármesterjelöltje Kreicsi Bálint, az egyesület elnöke.

2. Hatvan éve lelkiismeretesen gyógyítja a betegeket a salgótarjáni bőrgyógyász

Gyémánt diplomát vehetett át a közelmúltban dr. Magyari Ildikó, aki immár hatvan éve látja el betegek sokaságát és gyógyítja a különböző bőrbetegségeket. Teszi mindent lelkiismeretesen és szívből.

1. Nógrád-szerte elvarázsolta olvasóinkat a csodaszép sarki fény

Varázslatos és egyben igazán ritka égi jelenségnek lehetettek szemtanúi vasárnap mindazok, akik este 9 óra körüli időben felpillantottak az égre. A salgótarjáni égbolton is megjelenő sarki fényről lenyűgöző fotók készültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában