Választások

2023.11.10. 09:33

Kreicsi Bálint indul a polgármesteri címért Salgótarjánban

A Hajrá, Salgótarján! Egyesület péntek reggel bejelentette, hogy megméretteti magát a jövő évi önkormányzati választásokon. Az egyesület polgármesterjelöltje Kreicsi Bálint, az egyesület elnöke.

Nool.hu

Kreicsi Bálint, a Hajrá Salgótarján! Egyesület elnökeként készen áll megméretni magát polgármesteri címért a nógrádi megyeszékhelyen

Forrás: Beküldött

A Hajrá, Salgótarján! Egyesület törvényszéki bejegyzése hiánytalanul megtörtént, így minden akadály elgördült az elől, hogy az egyesület immáron hivatalos keretek között folytassa a megkezdett munkát. Kreicsi Bálint elnök portálunkat arról tájékoztatta, hogy az egyesület céljai a továbbiakban is két fontos irányba mutatnak; az egyik a társadalmi szerepvállalás, a másik pedig a közéleti szerepvállalás.

– A társadalmi szerepvállalás terén eddig is hangsúlyoztuk a lokálpatrióta szemléletet. Ezért tartottuk fontosnak, hogy az olyan kezdeményezések mögé felsorakozzunk, mint a Hagyományőrző Civil Társaság Petőfi körtefája programja, vagy a már tradíciónak számító Förster Emléknap. Most az advent közeledtével nem szeretnénk megfeledkezni az elesettekről, a rászorulókról, az idősekről, a gyerekekről, valamint a folyamatos küzdelemben lévő állatmenhelyekről. Az ő támogatásukra akciót indítunk, melyről folyamatosan fogunk információkat közzétenni közösségi oldalunkon és a sajtón keresztül – tette hozzá.

Az egyesület minden erejével Salgótarján fejlődéséért dolgozik a jövőben
Forrás: Beküldött

Kiemelte: a Hajrá, Salgótarján! Egyesület közéletiségre szakosodott szervezet, amelynek célja, hogy találkozási és együttműködési lehetőséget teremtsen a Salgótarjánban és környékén működő civil szerveződések, civil társaságok és a velük együttműködő, őket támogató, segítő magánszemélyek, valamint intézmények, önkormányzati képviselők számára. Emellett akár önkormányzati képviseletet biztosíthat az aktív közéletiséget vállaló polgárok részére, de tevékenységével hozzájárulhat a civil szerveződések társadalmi súlyának növekedéséhez, azok helyi, közéleti aktivitásának erősödéséhez, valamint elősegítheti a további civil szervezetek létrejöttét. 

Indulnak a választáson

A fentiek tükrében a Hajrá, Salgótarján! Egyesület péntek reggel kinyilvánította – ezzel a további találgatásokat elkerülve – hogy megméretteti magát a jövő évi önkormányzati választásokon. Az egyesület polgármesterjelöltje Kreicsi Bálint, az egyesület elnöke. Kreicsi Bálint lokálpatrióta, aki vállalkozása, közösségi szerepvállalása révén már eddig is sokat tett városáért. 

– Érzek magamban erőt és elszántságot, hogy Salgótarjánt kimozdítsam abból az állóvízből, amelyben most van. Politikai célkitűzéseink megfogalmazásának mindig a társadalmi párbeszéd lesz az alapja. Az egyesület minden törekvése mentén nyitott az együttműködésre minden olyan szervezettel és magánszeméllyel, aki a szavakon túl tettekkel is hajlandó tenni Salgótarjánért – mondta Kreicsi Bálint.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában