Koncert

2023.11.12. 11:25

Robbant a rock Salgótarjánban az Alapi Power Band koncertjén (fotók)

Szinte felrobbantotta a salgótarjáni KultPont Kávéházat az Alapi Power Band szombat este. A közönségtalálkozóval egybekötött koncerten a rajongók az együttes tagjainak aláírását is begyűjthették a zenekar nemrég megjelent lemezének borítójára.

Veres Edina

Az Alapi Power Band Salgótarjánban dedikálta a CD lemezét, majd koncertet is adot

Forrás: NMH

Fotó: Vendel Lajos

Dedikálással és koncerttel ünnepelte Alapi István együttese, az Alapi Power Band a CD-jük megjelenését Salgótarjánban szombaton, a KultPont Kávéházban. 

A zenekarról tudni lehet, hogy az Edda Művek gitárosa mellett a billentyűs hangszereket megszólaltató Pompor Samu Lászlót, valamint az ütőhangszerek mögött ülő Frics Balázst is a nógrádi megyeszékhelyhez kötik a gyökereik. Közel egy hónappal ezelőtt jelent meg a banda új, No.1 című CD-je, amelyre a salgótarjáni program első állomásaként sok rajongó kért aláírást az együttes tagjaitól. Ezután a kávéházban telt ház mellett berobbantották a rock-hangulatbombát a zenészek, akik a friss zeneszámaik mellett régi klasszikusokat is játszottak a rendelkezésre álló teret teljesen kitöltő közönségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában