szépségverseny

2021.02.24. 19:50

Íme 10 nógrádi Tündérszép, akik már várják a szavazataitokat

Február 15-én rajtolt el a Tündérszépek megyei fordulója. Most felidézzük, ki az a 10 nógrádi hölgy, akik már várják a szavazataitokat.

Nool

Ne feledjétek, országos szépségversenyünkre még lehet jelentkezni, de a 30-as mezőny helyei rohamosan fogynak. A Tündérszépek-fotózások a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ üvegcsarnokában zajlanak, szóval ha ti is szeretnétek egy remek portfóliót, ne habozzatok, jelentkezzetek még ma a tízmillió forint összedíjazású szépségversenyre.

Persze saját portfólióval is nevezhettek, ahogy azt Galcsik Nikoletta és Matikovszki Lilien is tette. Rajtuk kívül jelenleg még nyolc szépség: Sándor Szabina, Kürti Adrienn, Tőzsér Krisztina, Nagy Katrin, Kovács Natália, Dobrocsi Sára, Varga Liliána és Jakubovics Mónika gyűjti a szívecskéket. A szavazatok révén egy lányt olvasóink juttatnak majd tovább a következő fordulóba. A közönségkedvenc mellett még három lány versenyezhet tovább, őket a szakmai zsűri választja majd ki. A lányok rövid bemutatkozását, és a szavazófelületüket ide kattintva éritek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!