Tündérszépek

2021.02.11. 17:03

Nem szívesen pózolsz idegen előtt? Jelentkezz saját fotókkal a Tündérek közé!

Még nem késő jelentkezni a Tündérszépek versenyünkre!

Nool

Idén is keressük a megye és az ország legszebb lányait. Ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Ráadásul számos újdonsággal, ragyogó lehetőséggel várjuk most a lányokat, akik ország-világnak megmutathatják szépségüket. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítő tábor, tévéshow vár titeket. A legszebbekre egyéves autóhasználat és modellszerződés vár!

A helyek vészesen fogynak, tehát érdemes mielőbb jelentkezni, ha te is képviselnéd Nógrád megyét és megmutatnád magad az országnak!

A jelentkezőkről profi fotósok készítenek majd képeket, amikre szavazni lehet. Viszont ha szégyenlős vagy, nem szívesen pózolsz idegenek előtt, akkor lehetőség van saját portfólióval nevezni.

Háromféle fotókat várunk: egész alakos, portré és bikinis képeket. Álló és fekvő elrendezésű képekre is szükségünk van ahhoz, hogy a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool felületén is bemutathassuk a lányokat.

A tavalyi közönségdíjasunk, Gubán Dóra is részben saját képekkel nevezett, róla ilyen fotókat készítettek fotósaink:

De már ebben a szezonban is érkezett saját fényképes jelentkezés. A nógrádmegyeri Galcsik Nikoletta igazán profi fotókkal nevezett, mutatunk pár ízelítőt, az összes fotóját pedig majd a jövő héten mutatjuk be.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Meghódítanád a médiát és a szépségipart? 🧚🤩 De előtte tesztelnéd mennyire vagy alkalmas a versenyre? 🧚‍♀️ Itt a lehetőség! töltsd ki kvízünk és jelentkezz!

👉🏻 https://www.nool.hu/tunderszepek-jelentkezes/ 👈🏻

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!