Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Sándor Szabina
21, Magyargéc

Szabina már korábban is jelentkezett a Tündérszépek versenyre, akkor azonban nem jutott tovább a megyei fordulóból. Két éve is örült, hogy egy ilyen színvonalas megmérettetésen vehetett részt, és most is hatalmas lehetőségként tekint rá. Ezért is döntött úgy, hogy ismét szerencsét próbál. Szobafestőnek tanult, jelenleg azonban álláskereső. Az élete során több munkahelye is volt már, ennek köszönhetően több mindenben kipróbálhatta magát. Hobbija a foci és dartsozni is szeret. Nagy vágya, hogy egyszer eljusson Barcelonába.

A 161 centis Szabina csillagjege ikrek. Kedvenc étele a rántott hal, kedvenc itala az ásványvíz. Kedvenc zenéje a retro, kedvenc parfümje az Adidas.

6.12 pont

További résztvevők