Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Nagy Katrin
22, Mátraterenye

Katrin miután hivatalosan is pincér lett, három évvel ezelőtt úgy döntött, le is érettségizik. Jelenleg nem dolgozik sehol, de a közeljövőben szeretne elvégezni egy gyógymasszőr tanfolyamot. Régi álma válna valóra, ha ezen a területen tevékenykedhetne. Rajong a kutyákért, imád főzni, szabadidejében pedig szívesen bolyong az erdőkben. A Tündérszépek versenyre azért jelentkezett, mert szeretné kipróbálni magát egy ilyen színvonalas megmérettetésen.

A 162 centis Katrin csillagjegye kos. Kedvenc étele a töltött káposzta, kedvenc itala a baracklé. Kedvenc zenéje: Hooligans: Kendőzetlen igazság. Kedvenc parfümje a Versace Bright Crystal.

7.09 pont

További résztvevők