Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Jakubovics Mónika
20, Bátonyterenye

Mónika jelenleg a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola esti tagozatán tanul, két év múlva fog érettségizni. Érdekli a modellkedés, ebből adódóan már több fotózáson is részt vett élete során. Szabadidejében szeret videózni, táncolni, énekelni, illetve sétálni. A Tündérszépek versenyre a barátai bíztatására jelentkezett, ugyanis már régóta szerette volna kipróbálni magát egy ilyen színvonalas megmérettetésen.

A 165 centis Mónika csillagjegye mérleg. Kedvenc étele a bacsa szelet, kedvenc itala a narancslé. Kedvenc zenéje Konfuz, kedvenc parfümje a Missguided.

6.55 pont

További résztvevők