Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Dobrocsi Sára
16, Legénd

Sára egy váci középiskolába jár, ahol logisztikát tanul. Érettségi után egy színvonalas egyetem kereskedelem és marketing szakára szeretne jelentkezni. Hobbi szinten kajakozik és fotózásokon is részt vesz. A Tündérszépek versenyre azért jelentkezett, hogy valóra váltsa egyik álmát. Kiskora óta szerette volna kipróbálni magát egy ilyen színvonalas megmérettetésen. Reméli, hogy az országos döntőig menetel, ahol végül az ő fejére kerül fel a korona.

A 158 centis Sára csillagjegye mérleg. Kedvenc étele a carbonara, kedvenc itala az Epres Cappy. Kedvenc zenéje Ariana Grande, kedvenc parfümje a Far Away Rebel.

7.62 pont

További résztvevők