Futsal

2022.05.25. 21:57

Lejátszotta első mérkőzését a Talent 2019 SE, döntetlennel kezdtek

A Heves megyei régió bajnokaként a Talent 2019 Sportegyesület felnőttférfi-csapata lejátszotta az MLSZ által a 2022/2023. bajnoki évre kiírt NB II.-ben történő részvétel érdekében az első rájátszásmérkőzést. A sorsolás alapján a budapesti székhelyű Airnergy FC együttesét kaptát ellenfélül, mellyel idegenben döntetlent értek el.

B. T.

A Talent 2019 SE gárdája bő kerettel tudott kiállni az Airnergy FC ellen

Forrás: Beküldött

Airnergy FC – Talent 2019 SE 3–3 (2–2) Talent 2019 SE: Tresó Bálint, Deme Donát (kapusok), Hugyecz Márton, Kántor Barnabás, Brezovszki András, Gál Szilárd, Mátyás Péter, Pistyúr Zsolt, Dávid Máté, Lavkó Bálint, Pistyúr Dávid, Szenográdi Péter, Koplányi Viktor, Petrás Bence (mezőnyjátékosok). A Talent gólszerzői: Lavkó, Pistyúr, Hugyecz.

Mohácsi László, a Talent 2019 SE edzője: – Számunkra ünnep volt a mai mérkőzés. Az, hogy alig több mint hét hónap múltával régiós bajnokként rájátszást játszhatott a csapat, az igazán nagy dolog, és megbecsülendő. Szép sportcsarnokban, nagy számú hazai szurkoló előtt egy igazán nagyszerű futsalcsapattal találkoztunk, akiket igazi kupahangulatú derbin sikerült megszorongatnunk. Tudtuk, hogy a hazaiak már sok éve űzik ezt a speciális játékot, és remek eredményekkel rendelkeznek. Ezért készülnünk is kellett, mind a támadásokban, mind a rögzített helyzetekben a begyakorolt figuráikra. Természetesen nem szerettünk volna lemondani a gólszerzésről sem, ami szerencsére sikerült is. Örülünk az eredménynek és legfőképp annak, hogy a visszavágó továbbra is nyílt maradt. Azonban ahhoz, hogy a hazai mérkőzésen is megszorongassunk a riválisunkat, pontosítani kell a védekezésünket és javítani szükséges a támadásainkat. Gratulálok a csapatnak! 
 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában