Kézilabda

2024.04.13. 09:46

A feljutás szempontjából is fontos rangadó vár a strandépítős fiúkra

A férfiak a listavezető Hajdúszoboszlót, a lányok a Mátészalkát fogadják vasárnap délután.

Nool.hu

A Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC (szürke) legyőzné az éllovast is

Forrás: NOOL | Archív fotó

Fotó: Hüvösi Csaba

Ahogy Dénes Réka a beharangozójában fogalmaz, a Csépe Salgótarjáni SKC férfi csapata újra hazai pályán szerepel a rájátszás harmadik fordulójában. Ellenfelük a tabella vezető Opus Tigáz Hajdúszoboszló együttese lesz. Nehéz és kiélezett összecsapás várható vasárnap, hiszen a Hajdúszoboszló az alapszakasz során mindössze két vereséget szenvedett és jelenleg még előttünk áll a tabellán. A múlt héten a Váci FKA ellenfelei voltak, ahol meglepetésre döntetlent sikerült játszaniuk a csapatoknak. Bármi előfordulhat ezen a mérkőzésen, de az biztos, hogy a bajnokságot is nagyban befolyásolni fogja a végeredmény. A találkozó vasárnap 16 órától kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

Szabó Tamás, a Csépe Salgótarjáni SKC játékos-edzője: Vasárnap igazi rangadó előtt áll a csapatunk. A DVTK-val karöltve listavezető Hajdúszoboszló csapatát fogadjuk, akik komoly játékerőt képviselnek. Számos magasabb osztályt megjárt játékossal rendelkeznek, szervezett, jó kézilabdát játszanak. A mérkőzés kulcsfontosságú számunkra. Mindenképpen nyernünk kell ahhoz, hogy maradjon esélyünk a feljutásért vívott harcban! Várjuk a szurkolóinkat, hogy újra remek hangulatot teremtsenek a mérkőzésre, és buzdítsák csapatunkat.

A salgótarjáni hölgyek két hét pihenő után szintén hazai környezetben mérkőznek meg. Az alsóházban szereplő nógrádiakhoz a Mátészalkai MTK csapata érkezik, akik az alapszakasz során 14 mérkőzésből 5 győzelmet értek el, így 10 ponttal a 6. helyen zártak, jelenleg pedig 9 ponttal állnak az alsóházi tabella 3. helyén. A mérkőzés vasárnap 14 órától kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában