Nool.hu podcast

2024.04.06. 19:55

Sportolásra csábít a tavasz: íme a legfontosabb tanácsok a tarjáni edzőtől (podcast)

Sokakat csalogat a szabadba a tavasz, s bizony sokan vannak, akik ilyenkor kezdenek el, vagy épp térnek vissza a sportoláshoz. De hogy megtudjuk, hogy hogyan tehetjük mindezt okosan, sérülés-mentesen, ezért most Szeles Enikőtől kértünk tanácsokat.

Angyal Eszter

Szeles Enikőtől a szabadtéren végezhető sportolási lehetőségek kapcsán kértünk tanácsokat

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Beköszöntött az igazi jó idő, a tavaszi napsütés és az egyre emelkedő hőmérséklet egyre többeket csábít a szabadba. S ha már ott vagyunk, miért is ne használnánk ki a lehetőséget arra, hogy mozogjunk is, így az egészséges életmód iránti törekvéseinknek is eleget tehetünk. A rendszeres mozgás ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy minnél egészségesebbnek tudhassuk magunkat – kortól és nemtől függetlenül.

Sőt mi több, a salgótarjáni funkcionális edző, Szeles Enikő azt vallja, hogy már egészen gyermekkortól fontos lenne, hogy beiktassuk az életünkbe a sportolást, időskorban pedig a csontritkulás elleni harcban is komoly szerepe van ennek. A korábban az év edzőjének is megválasztott szakemberrel készült legfrissebb beszélgetésünkben tanácsokat kapnak a kezdők és az újrakezdők mellett azok is, akik még sosem vették rá magukat arra, hogy sportoljanak

Az egészséges és sportos életmód kapcsán Szeles Enikővel készült további tartalmainkat az alábbiakban találják:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában