Nool.hu podcast

2023.07.05. 13:58

Strandforma helyett életformára törekedj! – Fogadd meg a salgótarjáni edző tanácsait! (podcast)

A divatdiéták gyors hatással ámítják a tapasztalatlan fogyni vágyókat, ám ezekkel sok esetben többet ártunk a testünknek és az egészségünknek, mint amennyit használnak. Szeles Enikővel a tartós fogyás, a jó közérzet és az egészséges életmód kapcsán beszélgettünk.

Angyal Eszter

Szeles Enikő tanácsait megfogadva hosszú távon egészségesebbé és fittebbé tehetjük magunkat

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Több mint 10 éves funkcionális edzői, valamint mozgásterapeutaként szerzett tapasztalattal a háta mögött, a korábban az év edzőjének is megválasztott Szeles Enikő egészen biztosan nem tanácsol senkinek olyat, ami  nem vezetne valódi eredményre, akár fogyás, akár erősítés, akár az egészséges életmódra való átállás valaki célja. A 2019-ben Az Év Embere Nógrád megyében kitüntető címet is elnyerő szakember saját életében is kulcsszerepet tölt be mindez, ő tehát saját bőrén is megtapasztalta, hogy mit kell tenni testünk, lelkünk és egészségünk érdekében. 

A fennállásának idén már 10. évfordulóját ünneplő salgótarjáni klub, az Eddzeniway vezetője, Szeles Enikő a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában arra szeretne mindenkit rávezetni, hogy ne csak a bikiniszezon elején kezdjen el diétázni és/vagy sportolni, hanem a hosszú távon sikeres eredmények érdekében tűzze ki életformává az egészséges életmódot. 

Ehhez persze a táplálkozáson és a testmozgás mennyiségén is változtatásokat kell eszközölni, ám mindenképp megéri. Sőt, sosincs késő elkezdeni sem, a strandforma ugyanis az év 365 napján készül, kortól és nemtől függetlenül!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában