Nool.hu podcast

2023.07.19. 06:50

Így motiváld a gyermekedet sportolásra! – a salgótarjáni szakember elárulta a titkot (podcast)

Hogyan vegyük rá gyermekünket, hogy a nyári szünetben – sőt, az év 365 napján – rendszeresen mozogjon? Mikor érdemes elkezdeni? Mik a legjobb taktikák szülőként? Ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat a salgótarjáni funkcionális edző és mozgásterapeuta, Szeles Enikő segítségével.

Angyal Eszter

Szeles Enikő tanácsait megfogadva egészen biztos, hogy garantált lesz a siker

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

A gyermekek egészséges életmódra való nevelését célszerű minél fiatalabb korban elkezdeni, s ennek része kell, hogy legyen a rendszeres testmozgás is. Természetesen mindig célszerű szakemberhez fordulni mielőtt belevágnánk a közepébe, éppen ezért is kértünk tanácsokat a 2018-ban az év edzőjének is megválasztott Szeles Enikőtől. 

Az idén már 10 éves fennállását ünneplő Eddzeniway sportklub vezetője a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában elárulta, hogyan motiválhatjuk a fiatalokat a sportolásra, az egészséges életmódra. Beszélgettünk arról is, milyen korban érdemes elkezdeni sportolni, továbbá kiderült az is, milyen mozgásformákra vehetők rá leginkább a fiatalok.

Szeles Enikővel korábban a tartós fogyás, a jó közérzet és az egészséges életmód kapcsán is beszélgettünk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában