Válogatás: ezek voltak 2023 áprilisának legérdekesebb nógrádi videói

Összegyűjtöttük, melyek voltak a legnézettebb videók áprilisban.

Nool.hu

Szűkebb hazánkban harminc évvel ezelőtt Salgótarjánban nyitotta meg kapuit az első egyházi óvoda. A jubileumi évet szentmisével és ünnepi műsorral nyitotta meg a Jó Pásztor Katolikus Óvoda felnőtt- és gyermekközössége.

Harminc főzőudvarban készültek a disznótoros finomságok Héhalomban, ahol hatodik alkalommal rendezték meg a Böllérfesztivált. A programon nem csak a környező települések képviseltették magukat, az ország számos pontjáról, sőt a Felvidékről és a Székelyföldről is érkeztek résztvevők.

Emberölés híre rázta meg szűkebb hazánk egyik legnyugodtabb faluját, Bujákot. Kollégáink a helyszínen jártak, ahol a polgármester és a helyiek meséltek a történtekről.

A sajtok szerelmeseinek Paradicsomában találhatta magát, aki kilátogatott a pásztói Varázsvölgyben megrendezett Sajtimádók napjára. A programmal egybekötve megtartották a III. Nógrád és Heves vármegyei Sajtvásárt és Sajtversenyt, míg a vendégsereg a nap során a parenyica nyújtásba is bekapcsolódhatott.

Közel húsz motoros vett részt a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett hagyományos, szezonnyitó vezetéstechnikai tréningen a salgótarjáni rutinpályán.

Korábban csak álmodozott arról, hogy kerékpárra pattanjon, ma már nem okoz nehézséget a biciklizés Reviczki Ildikónak. A bátonyterenyei anyuka egy hónapja hordja azt a korszerű protézist, amire felajánlásokból gyűlt össze a szükséges önerő.

Vaddisznók portyáznak a salgótarjáni házak között - videón az egyre gyarapodó csorda.

A nagysikerű Szabadság, szerelem - Petőfi 200 című darab a budapesti ősbemutató után elsőként érkezett Balassagyarmatra, ahol kilenc népszerű könnyűzenei előadó Petőfi Sándor forradalmi lelkületét elevenítette fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában