Válogatás: ezek voltak 2023 decemberének legérdekesebb nógrádi videói

Összegyűjtöttük, melyek voltak a legnézettebb videók decemberben.

Nool.hu

5. Az elmúlt évek hagyományait folytatva, idén is saját kezűleg összeállított ajándékcsomagokkal kedveskedtek a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének a tagjai a salgótarjáni kórház onkológiai centrumának részlegein kezelt betegeknek.

4. A Nógrád Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara mesteravató ünnepségén három szakmát érintően összesen tizenhat mesterlevelet adtak át hétfőn Salgótarjánban, a Megyeháza dísztermében. 

3. A karácsony közeledtével Zsolti gazda folytatja adományozó akcióját. Gyerekek ezreinek teszi szebbé az ünnepet. Balassagyarmatra több száz mikuláscsomaggal érkezett kedden.

2. Befejeződött a bűnügyi nyomozás a még 2009-ben eltűnt és meggyilkolt diósjenői lánytestvérek ügyében – erről adtak hivatalos tájékoztatást Budapesten az Országos Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság képviselői.

1. Drégely és Drégelypalánk között is kisiklott egy utasok nélkül közlekedő szerelvény. Információink szerint a korábban kisiklott motorkocsit egy segédkeréken szállították Balassagyarmatra. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában