Nool.hu videó

2023.04.26. 15:34

Brutálisan végzett barátjával a bujáki férfi – megdöbbent emberekkel találkoztunk a helyszínen (videó)

Emberölés híre rázta meg szűkebb hazánk egyik legnyugodtabb faluját, Bujákot. Kollégáink a helyszínen jártak, ahol a polgármester és a helyiek meséltek a történtekről.

Nagy Orsolya

A 33 éves férfi a temető mögötti erdős területen ásta el ismerősét

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Mint arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt Bujákon. Egy helybeli 33 éves férfi megölte a vele egyidős ismerősét, majd elásta a temető mögötti erdős területen. Munkatársaink a helyszínre látogattak, ahol Borbély Gábor polgármester elmondta, hogy az egész falu megrendülve áll a történtek előtt.

Buják egy békés hely, ahol jó a közbiztonság. Személy szerint nem ismertem közelről az ügy egyik érintettjeit, de azt tudom, hogy dolgos emberek voltak. Nem szabadott volna megtörténnie egy ilyen esetnek, hiszen az emberi élet a legnagyobb érték – fogalmazott a polgármester.

Molnárné Péter Katalin helyi lakos elárulta, hogy a faluban élők között döbbenet söpört végig.

– Igazából nem sokat tudok az esetről, de a híre futótűzként terjed el a községben. Két barát közül az egyik megölte a másikat. Szörnyű, ami történt – mesélte a helyi lakos, aki hozzátette, hogy Buják alapvetően egy nyugodt falu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában