2023 legfontosabb hírei

2023.12.22. 18:02

Ezeket a nógrádi híreket olvastátok a legtöbben 2023 márciusában

Összegyűjtöttük, melyik cikkeket olvastátok a legtöbben az év harmadik havában.

Nool.hu

Farkas és medve is meglepheti a turistát Nógrád erdeiben – mi a teendő?

A jó idő beköszöntével egyre többen kelnek útra és veszik célba szűkebb hazánk erdeit. Nem árt azonban óvatosnak lenni, ugyanis mint a legfrissebb példák mutatják, nem veszélytelen a természet, találkozhatunk medvével, vagy farkassal. A szakemberek felhívják a figyelmet, hogy senki ne térjen le a turistaútvonalakról.

Átvették díjaikat a nógrádi Év embere és Év sportolója szavazás győztesei

Hétfőn délután salgótarjáni szerkesztőségünkben átadtuk az Év embere és Év sportolója közönségszavazásunk díjait.

Évekre börtönbe kerülhet a nógrádi ügyvéd, kollégája is komoly bajban van

Hamis tanúzásra, illetve korábbi vallomásaik visszavonására bírta rá különböző bűncselekmények sértettjeit két nógrádi ügyvéd. Az ügyészség indítványa szerint – amennyiben beismerik tettüket – egyikük három és fél év letöltendő, másikuk pedig másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre számíthat. Az ügynek további vádlottjai is vannak. Bonyolult sztori következik...

Szexnek indult, aztán valami más lett belőle

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy pár ellen, akik a lakásukba szexhirdetésre érkezett sértett pénzét lopták el.

Már éjjel fél 2-kor beállt a sorba a gyarmati ALDI első vásárlója (fotók+videó)

Hatalmas érdeklődés övezte Nógrád első ALDI-ja, a balassagyarmati áruház csütörtök reggeli nyitását. Az új üzletbe valósággal özönlött a tömeg, az első vásárló órák óta várakozott a bejáratnál.

Salgótarjánból postázták a nem engedélyezett szlovák gyógyszereket

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 45 éves szlovák állampolgár ellen, aki Szlovákiában megvásárolt – főként állatoknak szánt – gyógyszereket árult az interneten magyarországi vásárlóinak.

Farkas vagy sem? – itt a szakember válasza a gyanús tarjáni nyomokról

Olvasónk azzal kereste meg közelmúltban szerkesztőségünket, hogy érdekes lábnyomokra bukkant Salgótarján környékén, a Kertészút végi erdőben. Bakó Botond, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság gerinces zoológiai szakreferense most lerántja a leplet az igazságról.

Modern Rómeó és Júlia: halálosan megfenyegette lánya szerelmét a bátonyterenyei apa

A nógrádi rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves férfit és 20 éves fiát, akik halálosan megfenyegették és bántalmazták rokonuk párját.

Ez ám a teljesítmény! – Svájcból Nógrádig kóborolt a hím farkas

A Svájcban befogott és jeladóval ellátott ragadozó 700 kilométeres vándorlás után a Vértesben tűnt fel. Azóta is folyamatosan halad kelet felé, megjárta a budai agglomerációt is. A hím farkas jelenleg Nógrád keleti felén tartózkodik.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában