2023 legfontosabb hírei

2023.12.28. 18:08

Ezeket a nógrádi híreket olvastátok a legtöbben 2023 szeptemberében

Összegyűjtöttük, melyik cikkeket olvastátok a legtöbben szeptemberben.

Nool.hu

4. A nógrádi ingatlanpiac egyik gyöngyszemére bukkantunk szeptemberben. A négyzetméterekben és minőségi alapanyagokban bővelkedő családi házban minden luxus megtalálható. Ha ez nem lenne elég, napelemmel felszerelt és kamerarendszer is kialakításra került. A tárolókon és a garázsbeállón sem spóroltak. 

3. Számla helyett pusztán átvételi elismervényt adott a bontási munkálatokról az a vállalkozó, akinél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jogkövetési vizsgálatot végzett – közölte portálunkkal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal salgótarjáni irodája.

2. A Nógrádmarcali Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület a közösségi oldalán számolt be róla, hogy pénteken a szervezetük tagjai az egyik balassagyarmati áruház parkolójában, egy autóban rekedt kislánynak és édesanyjának nyújtottak első beavatkozóként segítséget.

1. Elárasztották a programok szűkebb hazánkat szeptember egyik hétvégéjén. Bátonyterenyén a Városnapokon mulathattak az érdeklődők, Somoskőújfaluban vigadalmat rendeztek, a gasztronómia szerelmeseit Vanyarcon Haluskafesztivál várta, míg Balassagyarmaton családi és civil expót tartottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában