Nool.hu videó

2023.03.09. 09:25

Már éjjel fél 2-kor beállt a sorba a gyarmati ALDI első vásárlója (fotók+videó)

Hatalmas érdeklődés övezte Nógrád első ALDI-ja, a balassagyarmati áruház csütörtök reggeli nyitását. Az új üzletbe valósággal özönlött a tömeg, az első vásárló órák óta várakozott a bejáratnál.

Ember-Lukács Zsófia

A nyitást követő órákban vevők százai keresték fel az új üzletet. A kedvezményes árú tévé igazi slágertermék volt

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

Az ALDI Magyarország a mai napon megnyitotta első áruházát Nógrád vármegyében. Mint arról korábban már beszámoltunk, az új üzlet Balassagyarmaton, 22-es főút mentén a város központjában, az egykori kínai áruház helyén nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. 

Órákkal korábban érkeztek az első vevők

Már 7 óra előtt megtelt a kilencven gépjármű befogadására alkalmas parkoló. Fokozott érdeklődést tapasztaltunk, kora reggel, a nyitás előtt már valóságos tömeg gyűlt össze, és a vásárlók száma később sem csökkent. Az üzlet első vásárlója éjjel fél kettő óta várakozott az üzletnél, hogy elsőként léphesse át a küszöböt. Elmondása szerint ő vadkameráért érkezett, de sokan a televízió miatt álltak sorba több órát.

A tömeg ellenére az emberek fegyelmezetten viselkedtek, és az üzlet is jól kezelte a nem mindennapi helyzetet. Fokozatosan engedték be a vásárlókat és mindenkit megnyugtattak, hogy bőven készültek áruval, nem fog elfogyni. Az üzlet az akciókon kívül több meglepetéssel is készült, a kijáratnál szerencsekereket forgathattak a vásárlók nyereményekért, és hostess-ek osztogatták a lufikat. Mint megtudtuk, a nap folyamán az üzletbe látogat majd a nógrádi celebritás, Gáspár Bea is.

Huszonöt új munkahely Balassagyarmaton

Az áruházlánc portálunkhoz eljuttatott közleményéből az is kiderül, hogy a gyarmati üzlet környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő, hiszen modern hőszivattyús rendszerével alacsony energiafelhasználás mellett működtethető. 

– Régi tervünket váltjuk valóra azzal, hogy Nógrád vármegyében is üzletet nyitunk, ezzel üzlethálózatunk valamennyi magyar vármegyében képviselteti magát. A Rákóczi fejedelem útján most megnyitott áruházunkkal 25 új munkahelyet hoztunk létre a városban, és ezzel bőven 6000 fölé nőtt magyarországi munkatársaink száma – fogalmazott a nyitás kapcsán Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában