2023 legfontosabb hírei

2023.12.29. 17:22

Ezeket a nógrádi híreket olvastátok a legtöbben 2023 októberében

Összegyűjtöttük, melyik cikkeket olvastátok a legtöbben az idei ősz második hónapjában.

Nool.hu

A fradistáknak „ájlávjút” küld, a cigányozókkal meg nem foglalkozik Gáspár Győző

Telefonon értük el Gáspár Győzőt, akit a hétvégi Ferencváros-Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen történtekről kérdeztünk. A Fradi-szurkoló nógrádi énekes-showman kemény, vulgáris, sőt, rasszista beszólásokat kapott a vendégszektorból.

Aggódik a rokonaiért a Nógrádban élő libanoni orvos

Már ötven éve magyar betegeket gyógyít, de nem szakadt el a gyökereitől az a Nógrád vármegyében élő, közel-keleti származású orvos, aki most meglehetősen nagy aggodalommal figyeli az izraeli háború történéseit. „Ez mindkét oldalon tragédia” – mondta portálunk megkeresésére.

Salgótarjánban is érezték a szlovákiai földrengést

5,2-es erősségű földrengés volt Szlovákiában hétfő este, amelyet Magyarország több településén, köztük Salgótarjánban is érezni lehetett.

Megmozdult a föld Piliny és Egyházasgerge között

Enyhébb földrengés történt a napokban Piliny és Egyházasgerge között, lakóházaktól mentes, dombos-erdős területen.

Több milliós költségvetési csalás gyanúja merült fel Nagylócon

Mint arról korábban már beszámoltunk: a kormányhivatal ellenőrzést indított Nagylócon miután öt önkormányzati képviselő lemondott és Szalai Gábor polgármester is a távozott posztjáról. Több mint 17 millió forint szabálytalanságot tártak fel a település közmunkaprogramjával összefüggésben, valamint költségvetési csalás gyanúja miatt tett feljelentést a kormányhivatal.

Elfogták a négy tinédzsert, akik feltörték a salgótarjáni piac bódéit

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a fiatalkorút és a társait, akik a városi vásárcsarnok több árusító bódéját feltörték, és onnan különböző értékeket vittek el.

Megütötte háziorvosát a szécsényi férfi, mert nem kapott alkalmasságit a jogosítványához

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 69 éves szécsényi férfi ellen, aki minősíthetetlen hangon beszélt az orvosi rendelőben, majd meg is ütötte háziorvosát.

Berkenyén nőtt fel, nőként áll helyt férfias szakmájában: egy világcég hazai igazgatója

Ki ne ismerné a nagy múltú gumiabroncsgyártó céget, a Bridgestone-t? Azt azonban már valószínűleg kevesebben tudják, hogy a vállalat magyarországi üzemét egy hölgy vezeti. Arról meg csak néhányak értesültek: Topolcsik Melinda, a tatabányai gyár ügyvezetője Berkenyéről származik. A magyarországi leányvállalat igazgatója gyakran visszalátogat szülőfalujába, a vérszilva-virágzást például sosem hagyná ki.

Salgótarjánban ismét mozgással adóztak az 1956-os hősök emléke előtt

A nógrádi vármegyeszékhelyen immár harmincegyedik alkalommal rendezték meg az október 23-ai emlékfutást. A vármegyeháza környékén ezúttal is sokan futottak a kicsiktől a felnőttekig egyaránt. Az ünnepi eseményen most is a részvétel volt legfontosabb.

Nőként áll helyt egy férfias szakmában a 25 éves balassagyarmati lány

A balassagyarmati Csernyik Eliza burkolóként dolgozik, kőművesnek tanul. A lány kitartása, ereje és vállalkozásának sikeressége, azt mutatja, hogy a nők ugyanolyan jól tudnak teljesíteni a férfiasnak mondott szakmában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában