TOP10

2023.11.27. 06:50

Elfogatóparancsok, mellékhelységben bujkálás és gyorshajtók – ezt olvastátok a legtöbben a múlt héten

Összegyűjtöttük az előző hét legfontosabb híreit.

Nool.hu

A salgótarjáni születésű Kaposi Milánt jármű önkényes elvétele miatt több mint egy hónapja keresik a rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyenruhásai figyeltek fel egy zavartan viselkedő fiatal férfira. A kihallgatáson kábítószert találtak nála.

A salgótarjáni születésű Kucsik Tibor ellen garázdaság miatt adtak ki körözést a rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint hétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves salgótarjáni lakos ellen.

Hétről hétre portálunkon is beszámolunk arról, hogy merész autósok száguldoznak szűkebb hazánk útjain. A megengedett sebességet jóval túllépve autóznak céljuk felé. Hogy mi erre a magyarázatuk? A legjobbakat összegyűjtötte az Országos Rendőr-főkapitányság.

A Salgótarjáni Néptáncművészetért Közalapítvány és a Nógrád Táncegyüttes a hagyományokhoz hűen idén is hatalmas sikerrel hívta életre év végi gálaműsorát a József Attila Művelődési Központban. A látványos műsor után díjazták az év legjobb táncosát és táncosnőjét.

A különféle ételallergiákról és -intoleranciákról, továbbá a mentes táplálkozásról is beszélgettünk soron következő podcastünkben Tóth Boglárkával, aki biológusként és táplálkozási tanácsadóként segít mindazoknak, akik hozzá fordulnak segítségért.

Dr. Tóth Judit, a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet főigazgatója az intézmény honlapján közleményben tájékoztatott arról, hogy elhúzódó betegség miatt a szülészet-nőgyógyászati osztályukon a betegellátásban ismételten fennakadások keletkeztek.

Hosszan tartó, súlyos betegség után hatvankilenc esztendős korában a napokban elhunyt Fűrész István, a balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium és a szécsényi Kőrösi Sándor Gimnázium matematika-informatika szakos egykori tanára.

A Hajrá, Salgótarján! Egyesület (HSE) csütörtöki közleményében jelezte: támogatja a városi konzultáció ötletét, viszont vannak szakmai kiegészítő javaslataik az azt kezdeményező helyi Fidesz-szervezet számára. Úgy vélik, a fiatalokat és a gazdasági élet szereplőit is meg kell kérdezni a város jelenéről és jövőjéről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában