Nool.hu podcast

2023.11.23. 06:50

Egészséges-e a mentes? Mentes-e az egészséges? – íme a nógrádi szakember véleménye (podcast)

A különféle ételallergiákról és -intoleranciákról, továbbá a mentes táplálkozásról is beszélgettünk soron következő podcastünkben Tóth Boglárkával, aki biológusként és táplálkozási tanácsadóként segít mindazoknak, akik hozzá fordulnak segítségért.

Angyal Eszter

Tóth Boglárka ezúttal az ételallergiák és -intoleranciák, illetve a mentes táplálkozás kapcsán adott tanácsokat

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

Talán sokan túl sokáig küzdenek a különféle negatív mellékhatásokkal, mire kiderül, hogy a puffadás, a fájdalmas hasi panaszok, vagy például a bőrkiütés forrása valamelyik elfogyasztott ételükben keresendő. Az ételintolerancia és az ételallergia napjainkban azonban egyre többeket érint és mindenképp érdemes mindig a mélyére ásni mindezeknek, majd aztán persze elkerülni azokat a táplálékokat, amik panaszt okoznak.

A mentes táplálkozás sok emésztőrendszeri problémára gyógyír lehet, de természetesen érdemes ennek kapcsán is mindig szakember véleményét kikérni, mielőtt belekezdünk. A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában mi ismét így tettünk: mindkét témakör kapcsán a szakavatott táplálkozási tanácsadót, Tóth Boglárkát kérdeztük: 

Tóth Boglárkával készült korábbi beszélgetéseinket az alábbiakban találják:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában