Lebukott

2023.11.24. 13:58

Mellékhelyiségben bujkált az autótolvaj salgótarjáni férfi

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint hétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves salgótarjáni lakos ellen.

Nool.hu

Autókázni indult a 24 éves férfi

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a férfi november 23-án délelőtt Salgótarjánban, a Zöldfa úton beült ismerőse ott parkoló kocsijába, amelyben sofőr nem volt, csak utasok. A két fiatalkorút fenyegetve felszólította, hogy szálljanak ki, majd a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül a gyújtáskapcsolóban hagyott kulccsal beindította a gépkocsit, és autókázni indult. Több ismerősét is felkereste, egyiknek még a jogtalanul használt autót is felkínálta 50 ezer forintért. A Csokonai úton egy szemből érkező járőrautóban ülő rendőrök észlelték az akkor már körözött gépkocsit, de amíg megfordultak, a férfi elszaladt, az autót hátrahagyva. 

A rendőrök által jól ismert férfit a lakóhelye közelében egy üres lakás mellékhelyiségében elbújva fogták el az egyenruhások, és állították elő a rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit a minősített jármű önkényes elvételén túlmenően gyanúsítják idén a vármegyeszékhelyen elkövetett hétrendbeli vagyon elleni bűncselekménnyel, ezért őt a nyomozó hatóság őrizetbe vette és indítványozta letartóztatását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában