TOP10

2023.10.02. 06:45

Gyorshajtók, csalók és szarvasbőgés – ezeket olvastátok a legtöbben a múlt héten

Összegyűjtöttük, hogy melyik cikkekre érkezett a legtöbb kattintás a múlt hét során.

Nool.hu

Szécsény önkormányzata október 7-én, szombaton rendezi meg a Szécsény Feszt elnevezésű rendezvényt a kastélykertben és a sétálóutcában. 

Szeptembertől megemelt pénzbírságra számíthatnak azok a gépjárművezetők is, akik Nógrád közútjait használják versenypályának.

A műszaki átadót és üzembe helyezést követően csütörtök délelőtt „debütált” szűkebb hazánk első, egyelőre egyetlen traffiboxa Bátonyterenye külterületén. A döntéshozók számára nem volt kérdés, hogy a „doboz” telepítésének helyszínét a 21-es számú főút nagybátonyi lehajtója jelenti majd, ahol az elmúlt időszakban egymást érték a súlyos balesetek.

A salgótarjáni születésű Lombos Dávid Józsefet közokirat-hamisítás miatt keresik a rendőrök.

Egy olvasónk adatai is veszélybe kerültek, amikor ismeretlen elkövetők különböző hazai bankok nevével próbáltak személyes információkhoz és pénzhez jutni telefonon keresztül. A gyanús hívást rögzítették, így sokak számára lehet tanulságos.

A gímszarvasok bőgési időszakának a java a szeptember 15. és az október 5. közötti időszakra esik. Fotóriporterünk megörökítette a pillanatot.

A váci születésű Vidovszki Jánost április eleje óta körözik a rendőrök.

A nógrádi ingatlanpiacon találtuk azt a házat, amelynek a felújítását már elkezdték, de valakinek be kéne fejeznie. Most hihetetlenül olcsón meg lehet vennie, ami befektetési szempontból remek lehetőség, hiszen csodás panziót is építhetünk belőle. A  környék csodaszép, így nem valószínű, hogy lasszóval kell fogni majd a vendégeket.

Egy gépjármű gyulladt ki és égett teljes terjedelmében Balassagyarmaton.

A salgótarjáni születésű Szűcs Biankára lopás miatt adtak ki körözést a rendőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában