Száguldás

2023.09.27. 09:28

Több sofőr is versenypilótának érezte magát a nógrádi utakon

Szeptembertől megemelt pénzbírságra számíthatnak azok a gépjárművezetők is, akik Nógrád közútjait használják versenypályának.

Nool.hu

Emelt pénzbírság jár szeptembertől a gyorshajtásért

Forrás: Police.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság portálunkkal közölte: nem aprózta el többek között az a gépkocsivezető sem, aki szeptember 21-én járművével a 21-es számú főút Nógrád vármegyei szakaszán a megengedett 110 km/h helyett 192 km/h sebességgel haladt. 

Túltolta az a sofőr is, aki szeptember 18-án szintén a 21-es úton, Vizslás-Újlak közigazgatási határán belül a megengedett 70 km/h korlátozás hatálya alatt gépkocsiját 132 km/h sebességre gyorsította. Sportosan közlekedett autójával az a járművezető is, aki Sóshartyán belterületén a Megyeri útra a megengedett 50 km/h sebesség helyett 105 km/h-val érkezett.

A renitens gépkocsivezetők a szabályszegésért az első esetben 169 ezer forint pénzbüntetésre, és 6 előéleti pontra, az utóbbi két esetben 117 ezer forint pénzbírságra és szintén 6 előéleti pontra számíthatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában