Hírblokk

2023.08.24. 21:58

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. augusztus 24.

Ma sem felejtettünk el titeket, hisz szokásunkhoz hűen ma is összegyűjtöttük nektek a nap legfontosabb híreit, amikkel érdemes tisztában lennetek!

Gubányi Patrik

Őrizetbe vették a megrögzött salgótarjáni bűnözőt – milliós károkat okozott

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói körözés alapján fogták el azt a 18 éves salgótarjáni férfit, aki a gyanú szerint társaival a vármegyeszékhelyen több nagy értékű rongálást és üzletszerűen való lopás követett el.

Szolgálati Emlékérem fémjelzi a nógrádi pedagógusok áldozatos munkáját – íme a kitüntetettek 

Pedagógus Szolgálati Emlékérmeket adományoztak csütörtök délelőtt Salgótarjánban, a Megyeháza dísztermében azon oktatóknak, akik hosszú évek óta példaként szolgálnak mind a növendékek, mind pedig a kollégáik számára.

Kiváló az íze az idei országtortának a salgótarjáni cukrász szerint

Az első sikerekről és a mostani országtortáról is beszélt portálunknak Szó Gellért, salgótarjáni cukrász.

Életre szóló élmény volt a budapesti vébé a salgótarjáni kötődésű gyaloglónak

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Venyercsán Bence zöldkártyával indulhatott a hazai rendezésű atlétikai világbajnokságon. A sportággal Salgótarjánban ismerkedő atléta csütörtökön a gyaloglók 35 kilométeres számában 2;40:34 órás időeredménnyel a 30. helyen érkezett célba.

Megkezdődnek a javítóvizsgák a salgótarjáni technikumban

Elkezdődnek a javítóvizsgák a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Technikumban.

Hétvégén átadják az eresztvényi Dornyay Házat

Végre finisbe érkezett a Salgótarján északi városrészében, Eresztvényben található Dornyay Ház felújítása, vasárnap pedig az átadóünnepséget is megrendezik.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában