Összefoglaló

2023.03.13. 06:50

Haláltusa, balesetek és majdnem szex – ezeket olvastátok legtöbbet a héten

A hét legolvasottabb cikkeit válogattuk össze nektek. Ez volt az elmúlt 168 óra Nógrád vármegyében.

Nool

10. Kezdődik a salgótarjáni anyagyilkos bírósági tárgyalása

Az előkészítő üléssel március 9-én, csütörtökön délelőtt megkezdődött a salgótarjáni anyagyilkossággal vádolt nő büntetőperének tárgyalása a Balassagyarmati Törvényszéken. 

Fejlemény: Tagadja bűnösségét az anyagyilkossággal vádolt salgótarjáni nő
Tizenöt évnyi, fegyházban letöltendő büntetést kért a Nógrád Megyei Főügyészség az anyagyilkossággal vádolt salgótarjáni nőre. Az asszony a per csütörtöki előkészítő ülésén nem vallotta magát bűnösnek a Balassagyarmati Törvényszéken.

9. Farkas vagy sem? – itt a szakember válasza a gyanús tarjáni nyomokról

Olvasónk azzal kereste meg közelmúltban szerkesztőségünket, hogy érdekes lábnyomokra bukkant Salgótarján környékén, a Kertészút végi erdőben. Bakó Botond, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság gerinces zoológiai szakreferense most lerántja a leplet az igazságról.

8. Helyszíni fotók: csúnyán egymásba rohant két autó a 21-esen, Bátonyterenyénél

Baleset történt a 21-es főúton, Bátonyterenye közelében szombaton kora délután.

7. Szarvasok haláltusája: csak egyikük élte túl a végzetes találkozást (videó)

Agancsuknál összeakadt dámszarvas bikákra lett figyelmes szerda reggeli túrája során portálunk fotóriportere Bátonyterenye közelében.

6. Salgótarjánból postázták a nem engedélyezett szlovák gyógyszereket

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 45 éves szlovák állampolgár ellen, aki Szlovákiában megvásárolt – főként állatoknak szánt – gyógyszereket árult az interneten magyarországi vásárlóinak.

5. Gyorsan lekapcsolták a rendőrök a nógrádi dílert

A szécsényi rendőrök őrizetbe vették azt a 37 éves nógrádszakáli férfit, aki ismerőseinek adott el új pszichoaktív anyagot.

4. Ezért késtek ma a nógrádi ingázók: halálos baleset történt az M3-ason

Egy furgon és két személyautó ütközött össze március 8-án kora reggel az M3-as autópálya 46-os kilométerszelvényénél, Bag és Kerekharaszt között, a Hatvan felé vezető szakaszon. A balesetben többen megsérültek, egy ember életét azonban már nem tudták megmenteni a mentők.

3. Kertvárosi és mediterrán stílusú a megye jelenleg legdrágább, eladó háza!

A helyi ingatlan kínálat jelenlegi legdrágább, eladó családi házának ára 150 millió forint. A Salgótarján kertvárosi részén található otthon mediterrán stílusban épült egy 634 négyzetméteres telken. Lássuk a “leget”!

2. Már éjjel fél 2-kor beállt a sorba a gyarmati ALDI első vásárlója (fotók+videó)

Hatalmas érdeklődés övezte Nógrád első ALDI-ja, a balassagyarmati áruház csütörtök reggeli nyitását. Az új üzletbe valósággal özönlött a tömeg, az első vásárló órák óta várakozott a bejáratnál.

1. Szexnek indult, aztán valami más lett belőle

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy pár ellen, akik a lakásukba szexhirdetésre érkezett sértett pénzét lopták el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában