Ingatlanajánló

2023.03.11. 06:58

Kertvárosi és mediterrán stílusú a megye jelenleg legdrágább, eladó háza!

Nool

Mélyen zsebbenyúlós Salgótarján legdrágább pecója

Forrás: ingatlanbazar.hu

helyi ingatlan kínálat jelenlegi legdrágább, eladó családi házának ára 150 millió forint. A Salgótarján kertvárosi otthon mediterrán stílusban épült egy 634 négyzetméteres telken. Lássuk a “leget”!

Nógrád megye, Salgótarján csendes kertvárosi részén, eladó egy 152 négyzetméteres, 1 szintes, mediterrán tipusú, dupla komfortos családi ház. A ház hasznos lakóterülete 112 négyzetméter, ytong falazatú, állapota kiváló, kívülről 5 centiméteres szigetelést kapott illetve lépésálló nikecell szigetelés van a padló alatt és a padlás felől is. Mindezeknek és a korszerű fűtésrendszerének köszönhetően, az ingatlan minimális költséggel fenntartható. A 18 darabos Edge napelem rendszer, az áram fogyasztást teljesen ingyenessé teszi. 

A fűtés gáz kombi kazánnal üzemel, a nappaliban, a konyhában, közlekedőkben és a fürdőszobákban padlófűtés adja a meleget, ezekben a helyiségekben kerámia burkolatok találhatók, a többi szobában, ahol radiátorok a hőleadók, a burkolat tölgy keményfa parketta. Az egyik fürdőszobában lávaköves Finn szauna kapott helyet. A kémények béléstesttel ellátottak, a nappaliban épített kandalló kéménye, Leier kerámia betétet kapott. 

A főépület mögött, 2 darab fa falazatú tároló található, a gépkocsiknak, fűthető, dupla garázs /40 négyzetméter/ ad helyet, Hörmann tipusú elektromos garázskapuval. A családi ház 2007-ben épült, cseréptetős, körbe kamerázott. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek, műanyag tokkal. Az ingatlanhoz tartozó telek 634 négyzetméter nagyságú, körbekerített, parkosított. 

A telken grillező hely, gondozott díszkert, sziklakert, földfelszín alatti zárt csapadékvíz elvezető rendszer, Gabion támfal, öntözéshez az ásott kút vize használható szivattyúval, a ház előtt több autó számára burkolt parkoló került kialakításra. Az épület átgondolt tervezéssel, jó elosztással épült, mindenhol minőségi anyagok beépítésével. Ezzel az ingatlannal csak annyi dolga van a vevőnek, hogy beköltözzön, saját ízlésvilága és fantáziája szerint berendezze. Összességében elmondható hogy a teljesség igényével kivitelezett, magával ragadó, modern ergonomikusan kialakított élettér, tökéletes választás egy család számára. 

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!