Kegyetlenség

2023.03.06. 17:28

Kezdődik a salgótarjáni anyagyilkos bírósági tárgyalása

Az előkészítő üléssel március 9-én, csütörtökön délelőtt megkezdődik a salgótarjáni anyagyilkossággal vádolt nő büntetőperének tárgyalása a Balassagyarmati Törvényszéken. Az asszony ekkor nyilatkozhat, bűnösnek tartja-e magát vagy sem.

H. H.

Rendőrök a kegyetlen gyilkosság helyszínén.

Forrás: police.hu

Tavaly március végén és április első napjaiban többször beszámoltunk arról, hogy tragédia történt Salgótarjánban, a zagyvapálfalvai városrészhez tartozó Zöldfa utcában. Egy 57 éves nő az őt meglátogató édesanyját egy késsel rengeteg alkalommal megszúrta, aminek következtében az idős asszony meghalt.

A vádlott a rendőrségen tett vallomásában azt állította, a történtekre nem emlékszik, csak arra, hogy március 29-én reggel felébredve ott találta a vérben fekvő szülőjét a panellakás konyhájában. A nyomozó hatóság a vádlottat emberölés elkövetésével gyanúsította meg és az ügy most került bírósági szakba.

Munkatársaink akkoriban a helyszínen jártak, ahol a környékbeliek teljesen megdöbbenten értesültek a fejleményekről. Legtöbbjük csak látásból ismerte a gyilkost, mások nem is tartózkodtak az elkövetés idejében az otthonukban, csak családtagjaitól hallottak a szörnyűségről. A szomszédságban fel sem tudták fogni, hogy tehet valaki ilyet a saját édesanyjával. Az érintett tömbház közös képviselője nem nyilatkozott a témában, de akadtak olyanok, akik szerint a későbbi vádlott komoly szenvedélybetegségekkel küzdött.

A büntetőper előkészítő ülését csütörtökön 9 órától tartják meg a Balassagyarmati Törvényszéken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában