Újabb botrány

2024.02.13. 16:58

„Erre cserélt le engem” – kiborult a volt feleségére Beat

Hiába tűnt úgy, hogy rendeződött a Fekete Vonat sztárjának az élete, most újra botrányba keveredett.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy éve omlott össze a balassagyarmati származású Fehér Tibor élete a Fekete Vonat jubileumi nagykoncertje után, amikor kiderült, hogy a zenészek semmit sem kerestek karrierjük legfontosabb koncertjén. 

Beat ekkor indult el a lejtőn. Munkásszállóra került, ahonnan milliós értékű kabátjait is ellopták. Ezt követően az utcára került, hajléktalanként élt. 

Nemrégiben még arról számoltunk be, hogy a gyarmati származású énekes rendezte az életét, már nem az utcán él, és a szerelem is újra rátalált. Fehér Tibor azonban mégsem lehet felhőtlenül boldog, hiszen minősíthetetlen üzeneteket oszt meg a közösségi oldalain, amiket a volt feleségének címez. A trágár stílusú üzeneteket a Bors szúrta ki, amelyek azért íródtak, mert az énekes volt felesége összejött egy férfival. 

Mint azt a bulvárlap írja: a hír hallatán a zenész teljesen kifordult magából, február 11-én, vasárnap szinte félóránként posztolt a közösségi oldalán olyan trágár stílusban, hogy még a közvetlen barátai is csak annyit tudtak kommentelni, hogy jó lenne, ha elengedné a volt asszonyt és tovább lépne.

Minősíthetetlen stílusban trágárkodik Beat
Fotó: Fehér Tibor/Beat / Forrás: Bors

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!